Bestellen & leveren

In dit document vindt u de bestel en leveringsvoorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van de informatie of producten op valerielempereur.com.

Inhoudsopgave

Levertijd
Wij proberen alle bestellingen binnen drie dagen af te leveren. Deze levertijd is een indicatie, de daadwerkelijke levertijd kan afwijken. Je kan jouw bestelling volgen met jouw persoonlijke track & trace code. Hier kan je ook de verwachte bezorgdatum bekijken. Deze code ontvang je automatisch zodra jouw bestelling is verzonden. De levertijden zijn exclusief lokale douane inklaring.

LET OP: ondanks dat we ons uiterste best om iedere order tijdig te verwerken en te versturen, kunnen we niet garanderen dat de verzending op een specifieke datum afgeleverd wordt. Verschillende factoren beïnvloeden de voortgang van een zending en de uiteindelijke verantwoordelijke partij voor dit proces is de koerier (DHL of PostNL). Neem contact op met DHL of PostNL mocht je enkele vragen over de voortgang van de verzending hebben. De contact gegevens kan je vinden in de tracking notificatie email.

Landen waar we naar verzenden
Momenteel verzenden wij onze producten in Nederland en België.
Bezorgkosten
De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de bezorgkosten automatisch berekend.
Volgen van jouw bestelling
Zodra je bestelling is verzonden krijg je automatisch een e-mail met jouw persoonlijke track & trace code. Hier kun je ook de verwachte bezorgdatum bekijken.
Belangrijk
Zodra je een bestelling geplaatst hebt zal deze automatisch verwerkt worden. Dit betekent dat het achteraf niet mogelijk is om adresgegevens en bestelde producten aan te passen, of de bestelling te annuleren. Let er dus goed op dat je alle gegevens controleert voordat je de bestelling plaatst, dit om vertraging en teleurstelling te voorkomen.