Klantenservice

Veelgestelde vragen
Hieronder vindt je antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag (en antwoord) hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Bestellen

Je kunt jouw pakket volgen met de track & trace code die je in je bevestigingsmail zult ontvangen. Deze email ontvang je zodra je bestelling ons warehouse verlaat en wordt overgedragen aan onze verzendpartner. Bestelling die in het weekend of ’s avonds worden geplaatst worden in de regel binnen 2 a 3 werkdagen verzonden.

Het kan soms zijn dat deze wordt tegengehouden door de spamfilter van je email programma. Controleer dus je spam folder eerst. Ook hangt dit af van het moment wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt. Als deze wat later op de dag is geplaatst dan krijg je de volgende werkdag de bevestiging per mail toegestuurd.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Bezorgen

Wij proberen alle bestellingen binnen drie dagen af te leveren. Deze levertijd is een indicatie, de daadwerkelijke levertijd kan afwijken. Je kan jouw bestelling volgen met jouw persoonlijke track & trace code. Hier kan je ook de verwachte bezorgdatum bekijken. Deze code ontvang je automatisch zodra jouw bestelling is verzonden. De levertijden zijn exclusief lokale douane inklaring.

LET OP: ondanks dat we ons uiterste best om iedere order tijdig te verwerken en te versturen, kunnen we niet garanderen dat de verzending op een specifieke datum afgeleverd wordt.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van je bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de bezorgkosten automatisch berekend.

Momenteel verzenden wij onze producten in Nederland en België.

 

Wij versturen al onze bestellingen via DHL Parcel of PostNL.

Mocht je jouw pakket niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder. Dit kun je terugvinden via de Track & Trace mail die je hebt ontvangen.

Retourneren

LET OP: een retour formulier is vereist bij iedere retourzending. Download deze hier.

Retourzendingen kun je verzenden volgens de stappen op de retour pagina. Vul ook een retourformulier in en voeg deze bij het pakket zodat wij jouw retourpakket zo snel mogelijk kunnen verwerken.

15 dagen na ontvangst van de order.

Alle producten worden bij aankomst in ons warehouse geïnspecteerd. Deze behoren in de originele verpakking te zitten. Producten welke niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen afgekeurd worden.

Herroepingsrecht is uitgesloten voor de volgende artikelen:
Ebooks en luisterboeken: een download van een ebook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat de download is gestart. Door op “afrekenen" te klikken stemt u namelijk in met de directe levering en ziet u af van het herroepingsrecht. U wordt in het bestelproces ook op gewezen.

De meeste retour zendingen worden verwerkt binnen 10 werkdagen na ontvangst. Je zult hier een bevestiging per email van ontvangen en op de hoogte gesteld worden dat het geld teruggestort wordt. Hoe snel het openstaande bedrag wordt teruggestort, hangt af van de betaalmethode:

iDEAL: binnen 3 werkdagen
Bancontact: binnen 10 werkdagen 

Betalen

Je kan bestellingen betalen door middel van de onderstaande betaal mogelijkheden:

  • iDEAL
  • Bancontact

Nee, dat is helaas niet mogelijk